superduperhjältejul

jag fick lite smått panik ikväll när jag hörde en röst på tvn "imon börjar julkalendern klockan kvart över 7". jag som har sovmorgon. det går ju bara inte och missa första avsnittet av julkalendern. superhjältejul, det låter ju förövrigt ganska intressant. fniss. på tal om tv kom jag på att i zlatans fotspår börjar ungefär nu, sista avsnittet det får man inte heller missa.

ni är kanske ganska ointresserade men idag har jag och stefania varit på stan och kollat julklappar. min systers julklappar är förmodligen klappade och klara och hon kommer få en... nej jag skojar bara. malin är en snokare och här ska hon iallafall inte få reda på det inte. ett fakta till alla därute är att malin är svårast och köpa till. tro det eller ej, en tjej som blir glad för ungefär vad som helst men problemet är att man måste komma på allt själv här. annars har jag ju alltid malin till hjälp. min bror brukar inte veta vad paketerna innehåller, han betalar bara sin del. jag kanske ska lura han på pengar nästa gång. han skulle inte ana kan jag lova.

nu ska jag inte babbla mer bara berätta EN SAK TILL. det har kommit ett mejl att som fått min kamera och ska börja försöka fixa felet med blixten, undra hur lång tid dethär kommer ta nu då...


2012.

nu har vi kollat naturkatastroffilmen 2012. och vi allihopa är rädda för att dedär indianerna har rätt och domedagen är här år 2012. december. 21a. men nej det tror jag inte. jag hoppas dom är tröga. HOPPAS! filmen var iallafall bra, tack för ikväll gurls. FÖR MÄNNISKOR SOM TYCKER ÄCKLIGA SAKER ÄR KUL jag måste bara berätta om en äcklig sak. när vi åt pizza kom det mat ur min näsa. hm, jag tror jag har nässjukan.




bananen och jag. majoriteten av bilderna ser förmodligen ut som första. iallafall när jag hade mitt oseriösrace! imon ska jag till kusinerna på kvällen och fira advent, varför man nog firar det, för att det är 4 söndagar kvar till julafton eller någonting i den stilen. vill ni ha ännu en ganska intressant fakta kan ni ju få veta att tills på måndag ska jag ha ritat av 2 broar i staden (bara för att min stad är så himla stor så man nästan går vilse! man hittar knappt 2 broar) en sak till. jag kommer sakna marriette i idol, men lixom detdär idolproblemet vem som skulle åka ut skulle inte gå att lösa på ett rättvist sätthur mycket man än försökte. SWEET DREAMS

cinema+pizza


en bild på mig och anna från någon liten photoshoot vi hade igår. (MORE TO COME!) jag tyckte det var passande med cinema effekt eftersom ikväll ska jag och 3 av mina vänner kolla på 2012 för att fira stefanias födelsedag. det ska bli mys! ha en grym kväll, nu måste jag fixa på mitt rum sen ska vi sticka. pizza först vettni!

lars ikväll

hej vänner. ikväll ska jag, malin mamma och anna göra någonting speciellt. vi ska kolla på lars winnerbäck och det kommer rocka fett. dock kommer jag på mina 152 centimeter inte se så himla mycket, men då får jag väl lyssna på hans vackra stämma desto mer istället. är han lika grym som förra året på utekonserten är jag mer än nöjd. om du lämna mig nu kommer bli kvällens höjdpunkt. dethär kommer bli grymtgrymt bara så alla vet de!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

was supposed to be me

varning alla mindre intresserade läsare!
hejhejhej och åter hej. mina planer ser ut såhär, skriva ett långt och framförallt ointressant inlägg med endast text och ungefär noll bilder. vi börjar med och berätta något så roligt som vad jag gjort idag. idag har faktiskt varit en hyfsat vanlig dag. eller nej. jag började skolan vid 9 = 1 timmas sovmorgon. mn mamma kom in och skulle väcka mig tillsammans med hunden som var en aning uppspelt men ur min mun kom JAG HAR SOVMORGON TILL 9, så de vände i dörröppningen. drog iväg till skolan efter att valt kläder ett antal gånger, jag valde mellan väldigt tunna tights men bytte i sista sekunden till jeans, det kändes bättre så. efter en ganska trist dag i skolan drog jag mig hemåt, gjorde ingenting, tränade och nu ligger jag i min sköna säng, ganska trött faktiskt. men det ska inte hindra mig från att fortsätta skriva detta långa inlägg. eftersom jag är hos tandläkaren hela tiden de vill titta på min tandställning (som de för övrigt måste tycka är väldigt vacker eftersom jag är där all the time) har jag varit tvungen att använda försvarets hudsalva ca 10 gånger om dan. ja, tandläkaren kör med massa slangar som gör munnen snustorr. något annat jag drogat på senaste tiden är melissa horn och lasse winnerbäcks låt -som jag hade dig förut. en låt min kusin visat mig som jag insett är fin. på tal om lars winnerbäck. gissa vad jag ska göra i helgen? jag ska på konsert, lasse som spelar såklart. det stora problemet är att vi har innebandy match men vi försöker lösa problemet. matchen är klockan 4, slutsignalen går ungefär 5 och konserten är klockan 8. däremellan, de 3 timmarna ska vi försöka klämma in en dusch, (om jag inte vill skrämma iväg ungefär alla på konserten med illaluktande hår) en bilresa på 1.5 timma, äta ute någonstans och sedan hitta till hallen där han befinner sig, vår käre lasse. när mamma kom med förslaget att vi skulle äta mackor i bilen tyckte jag det lät tråkigt. men då kom pappa med finaste iden idag, "ring till dendär lars och fråga om han inte kan börja 2 timmar senare för du har en innebandy match mot de som ligger sist i serien och känner dig tvingad att vara med". det låter ju inte så troligt, eller hur. och just därför kommer jag förmodligen få skippa min match. laget före jaget som vi brukar säga, eller kanske som min boss säger. lagarbete kan få vanliga människor att nå ovanliga resultat. vart tog de uttrycken vägen hanna? men en spelare mer eller mindre spelar ingen roll i vårt grymmagrymma  jättegrymma lag. vi övergår till något helt annat, vad jag drömde inatt. jag kommer ihåg att det var en jätteglad dröm och jag var jätteglad för jag träffade någon som jag var jätteglad i att träffa och människan jag träffade blev jätteglad och då blev jag också jätteglad. jätteglad var drömmen men jättesurt var det att vakna. nu ska jag ta reda på var natten har för drömmar att erbjuda. SLEEP TIGHT SOCKERTOPPAR!

jambo


skjorta från dressman, yo! bilden är dålig och jag vet exakt vad det beror på, blixten är sönder och den tycker jag behövs när det är såhär grått och trist. kameran ska skickas in på måndag så jag hoppas det fixar sig. idag har jag gjort ungefär ingenting. ikväll ska mamma o pappa ha någon fest här hemma och jag ska passa hunden, hoppas inte han är så kissig ikväll!
pusspusspusspuss


friday the 13th

idag är det ingen bra dag enligt reglerna. det är fredag den trettonde. oturens dag. kanske också klantens och blodets dag. och klantiga jag har faktiskt inte varit speciellt klantig dagen till ära. fredag den 13 kanske inte är så farlig som den låter trots allt, men jag ska egentligen vänta med att döma dagen, dom faktiskt inte ännu är slut.

en färgglad glad och flummig bild bjuds. ett av mina sinnen, lukten känner just nu en stark doft av kyckling och lime. ni kan ju lika väl få veta hur det står till med de övriga 4 sinnena när jag ändå håller på. hörslen, jag hör radion och låten som går ungefär såhär, i hate days like this baby. känslen, jag känner just nu mina fingrar mot ett bekvämk tangentbord. synen, ni förstår förmodligen att jag stirrar mig blind på dataskärmen. smak känner jag ingen alls just nu, men snart hoppas jag eftersom maten är serverad och jag ska äta ca om 3 sekunder! detta inlägg var ju ett perfekt tillfälle för alla att lära sig alla våra 5 sinnen! jag har ett sjätte också, jag kan läsa tankar. så tänk nu inte att jag är knäpp i huvudet och pratar om 5 ointressanta sinnen!

sleep well until the bell

min säng ropar mitt namn hela tiden och jag ska snart gå och göra någonting åt det. ikväll kom jag och malin fram till att vi ska köpa en massa fina smycken. det är ju grymt roligt men mindre roligt om man har ungefär 1st som man använder all the time. nu fick jag ett ryck, jag vill gå och leta massa gamla smycken i mammas låda! åh vad roligt. puss och godnatt!


PUSSKALAS


för tillfället käkar jag naturgodis som jag fick av farmor! sitter som en smäck när man är hungrig. förstaplatsen får cashewnötterne, eller sånna platta runda som smakar gott nivet. allt salt går ner. nej nu ändrade jag mig, choklad blev jag sugen på nu! då går förstaplatsen till kokostopparna med vit choklad, youghurt eller vad nu i allvärlden det är. jag tänkte att jag inte skulle prata om naturgodis i femtioelva timmar till så, över till något annat. det nya tv programet som börjar på tv4 ikväll. GLEE var namnet. jag hoppas verkligen det är bra, det kan behöva något bra program att uppmuntras med på torsdagar så man inte känner sig tvungen att kolla på ett enligt mig fjantigt program om tjejer som vill träffa killar och till största del bestämmer killarnas mammor hur de ska göra va de ska tycka och hur de ska välja. ni förstår nog vad jag pratar om, mammas pojkar såklart. nu serveras maten på bordet så det är bäst att jag kommer på momangen! hasta luego

fram med finaste anteckningsblock!

några faktan som alla absolut måste veta (kanske är jag ironisk)
- jag har 38.6 graders feber och har hatf hög feber i ungefär 5 dagar.
- messi ligger och sover brevid mig.
- jag har äckligt hår och måste duscha men hur i all världen skulle jag orka det.
- jag är trött på att vara hemma från skolan
- anna och alice kom nyss, like i said!
- jag ska sluta skriva roliga anteckningar nu.
- hejdå!!!!!

--



jag lever fortfarande på alvedon och messi ungefär. ikväll kanske vi besöks av några filurer som liknar de ovan, nyfikna på nya familjemedlemen! nu ska jag och broder kolla på film. BYE! 

11th


numera hundägaren hanna!

puppy update!

jag tänkte bara uppdatera alla om att jag har väldigt fullt upp här hemma med att mata hund, leka med hund, sova med hund, kissa med hund. ja, ungefär allt man kan göra med en hund. för er som inte vet kan jag berätta att idag har vi hämtat vår hundvalp som fyllde 8 veckor idag. han är så mysig lille plutten. blöta pussar från messi och mig!

contrast






1. klicka och du får lyssna på min absoluta favotitlåt för några år sedan, förresten är den inte uttjatad, galet! 2. klicka så får du lyssna på en gammal hederlig älskad one tree hill låt. 3. fet tröja, the king of pop. när jag skulle köpa den fanns den bara på lager och kassörskan var själv i butiken så tyvärr, inte min. 4. sötaste vove

mitt huvud bankar av värk och jag måste trycka i mig några alvedon om jag ska överleva känns det som. nä, skämt men jag har närstan glömt hur det är att vara sjuk, inte roligt. hasta luego amigos!

nu kan du få mig så lätt

även att jag är sjuk, är alla dagar bra på något sätt, om man vrider och vänder på det litegrann..

vår hund kommer om 2 dagar! längtar
jag börjar må bättre för tillfället. kanske är det alvedonen som spökar men iallafall.
jag är hos farmor o farfar och det är gött
jag kan städa lite sen, alla vet ju hur nöjd men är när det är färdigt.
ikväll är det fotbollsgalan
är man sjuk kan man lyssna på bra musik. exempel denhär!


winnerbäck

jag ska träna till engelska prov aktivt i en timme nu! (om jag inte blir upptagen med något annat, som vanligt)

om ni gillar lars winnerbäck, då kan ni ju klicka här, här, här eller kanske här. jag kom nyss på en till sak som är oändligt.. låtar av lasse winnerbäck! lyssnade på någon av hans skivor för någon dag sen, med solen i ögonen närmare bestämt. jag som trodde jag hört ungefär alla hans låtar men nej. flera låtar från skivan jag inte kände igen. alltid positivt med nya fina låtar så det stör inte mig minsta lilla, jag blir glad! let's go and take a look at your english books now HANNI

galaxy


håller jorden på att gå under eller är jag bara ovan vid höst? det blir mörkt vid halv 5 om kvällarna nu för tiden. jag tror nog mest på alternativ 2 men vem vet. en annan sak ingen vet om universum är oändligt. kanske någon vet, men inte jag iallafall. det känns som det måste ha något slut, och något annat gömmer sig där bakom. en klasskompis kom med ett bra förslag, nangijala! det tror minsann jag att det är nangijala och nangilima som gömmer sig där bortom universums slut, även om det nu inte finns något slut. mitt skrivande är iallafall inte oändligt och slutar NU!

MTWTFSS


tröjan är ny från weekday.

goddag. idag i skolan var hälften av klassen spyfärdiga och andra halvan nyfikna som nicke nyfiken när det var dags att dissikera en bläckfisk! jag var en av nickenyfiknarna, lätt. jag blev förfånad när de inte innehöll något blod, borde man veta det? haha. idag har jag ingen träning, vi ska till farmor och äta middag på kvällen och jag ska fortsätta med mammas julklapp, sticka sticka sticka strumpor! heja på och lycka till hanna /hanna. tack hanna det kan behövas. lator aligators!

chokladklickar


när jag kom hem från skolan idag hade jag inget för mig. jag var sugen på chokladbolls! tog fram alla ingredienser som kunde behövas och började ett rejält bak. när degen slutligen var färdig hade jag ingen ork att stå och rulla den till fina bollar för att senare stå och tvätta händerna i en halvtimme. så jag tog en träsked och slevade upp några klickar på en talrik, äh det smakar ju grymt gott iallafall! peace out


16.31




1:armband, allihopa gamla 2: tröja/tunika hm 3:titut!

ikväll är det träning som står på shemat. just nu kollar jag ensam mamma söker för andra gången! gulligt tycker jag. dagens mest intressanta nyhet; 9 dagar tills jag får min vovve! puss

RSS 2.0