smärta i ögat

Hej mina vänner! Nu ska jag äta fiskpinnar och sen kolla på fotboll (påtal om fotboll kastade jag en drickyoghurt i väggen igår efter att ha gått från superglad till megaarg på 0.02 sekunder då barcas 2-0 mål blev bortdömt!!!!!!).
Såhär kan det se ut om man just fått en klo inpetad 5 cm i ögat. Ganska ont faktiskt!! Är man inte väldigt uppmärksam och så kanske man inte ser någonting. Men hoppas ni är uppmärksamma och lider tillsammans med mitt öga. Over and Out


en verklighet i grått och svart


Tjena coola bananer. För tillfället lyssnar jag på Håkan Hellström. Jag måste nog lära mig att gilla han. Innan idag hade jag nästan ingen koll på hur han lät. Bara när han sjunger känn ingen sorg för mig Göteborg då såklart. Jag är inte jätteimponerad faktiskt men som sagt, jag får väl öva på att gilla han. Han borde vara i min smak ändå, känns det som. Nu ska jag kolla vad Kommesarie Winter ställer till med idag. Har följt varje program slaviskt fast jag har ingen koll på vem av alla dessa mänskligheter som är Mr Winter. Kände för en fin avslutning på detta inlägget så här;


det snurrar i min skalle


Ikväll är en chillinspirerad mys fredagskväll. Imon åker jag på träningsläger, så jag måste packa. Packa som jag älskar. 1 strumpa var 20e minut räcker inte i längden! Hej.

:)))))))))))

Hej svej! Idag är en glad dag. Jag är glad iallafall. Och igår var en äcklig dag, jag var äcklig, mitt hår var äckligt och så vidare, men vem bryr sig? Inte jag iallafall (lovar att sluta härma den videobloggande Ulf/Stig på icareklamen).

Själv tycker jag det är coolt att posera med en gitarr. Förresten så låter denna hemskt. Faktiskt inte mitt fel, kanske delvis, men på skolans gitarrer låter det snäppet bättre. Åter till början av inlägget. Jag sa att jag var glad idag, det beror inte på tuggummit som jag upptäckte satt fast i mina byxor efter halva dagen (ett tuggummi i byxan kan orsaka mer problem än man tror, väldig smärta i benet när ett tuggummi ligger och drar!!). Jag är glad för att min syster kommit hem idag och för att jag har virkat färdigt min grytlapp!! Speciellt glad för det sistnämnda. Skojar bara, alla tyckte säkert det var jätteskoj. Men puss.

kom med solsken till mig

Solen skiner glada miner!!! Nu får jag väl ta vara på det om jag inte vill ha en datanörd stämpel i pannan. Let's do something!! 


olé



Ungefär såhär såg jag ut idag.. Minus den heta minen och bullen i håret. Nu ska jag duscha och sen umgås med min bästis sängen. Eller jag ångra mig lite där. Jag tycker alltid det är tråkigt att gå och lägga mig. Slösa tid på att sova känns meningslöst ibland. Men det är det ju inte, trots allt. Glöm inte fråga massa frågor också, haha. Puss

FRÅGESTUND!!!!!!!!

Jag måste ju också ha frågestund right? Och alla måste fråga många frågor annars är risken att det blir pinsamt. Frågestund är lika med coolt. Hejsvej

bara tisdag

När jag trodde det var onsdag. Bad'n saad.
Fast jag kan glädja mig åt att mina kusiner kommer hem efter en vistelse i the united states imorgon. Och på torsdag kommer syster hem från Thailandet också. Det blir finfint! Efter det väntar vi bara på fredagen. Fredagar funkar alltid.



games

Imon börjar skola. Måsten. Krav. Rutiner. Tidiga mornar/morgonar/morgnar eller vad nu det heter. Väntan på fredagen. Jobbigt. Tröttsamt. Segt. Men en gnutta skönt. Tiden går. Vi närmas oss sommarn, eller. Ikväll hade vi dm-match förresten. Två mål för dom, fyra för oss. HÄRLIGT!

Nu måste jag verkligen verkligen krypa ner i sängen och försöka somna. Jag är hungrig men inte sugen på mat. Ett otroligt jobbigt läge faktiskt. NATTI


hemma/downtown

Det är den stora frågan. Egentligen orkar jag inte. Men jag vill, egentligen... Nej. Jag orkar verkligen inte.

moi

Tudilo. En runda genom stan (området haha) blev det visst.


Nu ska vi grilla, idag igen. Men det skadar inte, inte det minsta faktiskt. Tycker om detdär med grillmat väldigt mycket. Drömmer mig bara bort till stugan som ska vara färdig i juni, stranden 20 meter ifrån. Havet, sommarkvällar, sommarlov. Denna sommarn kommer bli grym. Den ska bli grym. 


någon klantig?

Jag är verkligen närhetglömsk. Med konstiga saker. Jag glömmer mina saker överallt, slarvar bort skor, vantar, nycklar, mobiler. Det enda jag inte slarvat bort är nog kameran (linslocket har dock försvunnit. Den har jag större ansvar över än alla mina andra ägodelar tillsammans. Igår när jag skulle cykla iväg till farmor, letade jag efter min ena sko, säkert i två minuter. Två minuter låter inte mycket, men med tanke på att skon satt fint och prydligt på foten, där den ska sitta är två minuter hyfsat mycket. Nu till den förmodligen klantigaste av mina glömskheter. Down.

(posa gärna lite mer med dig själv hannipaj, och lite mer smajl kan du väl få till....)
Jag och två vänner var i skolan långt efter alla andra gått hem. Vi ägnade oss åt att sticka, dansa, springa runt i skolan och göra ungefär ingenting. Jag la min mobil i en tom papperskorg för att den skulle ligga där och vänta. Tilltalade att jag aldrig glömmer den där. Vad tror ni jag gjorde. Jag gick hem, skönt med lov tänkte jag nog. Vart min mobil var visste jag inte. Jag ringde till den (det är ingenting ovanligt, händer i princip varje dag). Då slog det mig att mobilen låg i skolans papperskorg. Skolan som jag inte skulle besöka på en och en halv vecka. Påsklov. Problem. Tur att vaktmästaren är översnäll och så. Mobilen är hos mig i säkert (?) förvar igen.

andra sidan av jorden

Idag blev min garderob 3 plagg rikare. Känns skönt. Stefaina joinade mig på en ride till halmstad idag igen. Jag älskar den staden. Speciellt på sommaren. Vi strosade mest runt idag utan att göra några större köp. Men det var mysigt iallafall. Mysigast måste varit inne på donkens toalett där vi spenderade några minuter. Lukten var en blandning av äcklig toalett, Messis nya tuggben med någon äcklig sörja och tvättmedel. Jag, som vanligtvis inte är äcklad av i princip någonting, höll på att spy, utan att överdriva allt för mycket. Dessa filurer nedan, exlusive mi befinner sig i varmare rike än halmstad just nu, thai. Vi följer dom här!


si, si, si, vamos a madrid


Från kläder till någonting helt annat. Men dethär är min idol. En väldigt cool idol har jag. Incredible, increíble, otroligt otrolig är han. Min hund Messi får självklart ett popcorn per mål. 3 mål 40 minuter. Nu spekulerar Glenn i att någon sagt "han gör inte fler". Det tror inte jag på.

closetnews


Underifrån några skumma skor. Kommer väl aldrig andvända dom men äh, 40 kronor. Sen en leopardig skjorta, och ett... glitterlinne. Ikväll ska inte göra alls mycket, kolla på barca antar jag. Imorgon är det iallafall middag hos farmor och farfar, sen får vi se vad dagen har att erbjuda. BYE

tuesday


Det var visst tisdag idag, jag, lite smått förvirrad trodde det var onsdag. Spela kvitta, onsdag/tisdag, lov, känns inte som om det spelar någon större roll. Jag har blivit en riktig A människa på lovet. En A människa för er som inte vissta, är en människa som är aktiv på morgonen, kortfattat. Klockan 8 har jag stigit upp utan problem, undra vad som hänt med mig. Dessvärre har jag inte varit speciellt aktiv, mest oaktiv, men iallafall vaken. Nu tänkte jag... Jag vet faktiskt inte vad jag tänkte.

+



Hon är här nu. Vi leker med min sjuka hund och gör ingenting. Nu ska vi gå ut och studsa på en studsmatta. I det fina vädret. Ironin flödar!!!! Hasta luego. Önskas av spanskaproffsen numero uno.

jitter


Mer av detta is coming up soon. Eventuellt lite bättre quality..

ropa

Hej svej på dej! Idag har jag som sagt varit och handlat lite kläder, bland annat strumpisarna och kjolen på bilden, hm och indiska.

Det luktar grill nu. Mycket mycket grill. Mums!!!!!!!! Ge min mage mat!! Update: gaaaah asgod mat!!!! bra att mitt liv handlar om mat just nu=)

kärlek till min stad


Idag har jag och en viss filur kallad Stefania varit och shoppat. Kika senare eller imon, om jag är lat, för en smygtitt. Ikväll ska vi grilla på tal om annat, mums!! Hare


en lång fredag



Hatten av, jag bloggar!
Idag, långfredagen vaknade jag av en pannkaksbjudande mamma. Sen var det morgonträning kanon-rolig-träning-! Därefter påskluch hos mormor och morfar på schemat. Köttbullar sill ägg och allt detdär andra ni vet. Helt enkelt julmat på påsken. Imon ska jag till hstad och shoppa. Det blir shodeluttenlej! Nu ska jag leka med en vän lite. GLAD PÅSK PÅ ER!!!

RSS 2.0