tårtgubbe

Idag fyller Hanna år. Inte jag Hanna, stekarhanna! Det finns gott om Hannor, bäst att berätta mer utförligt. Hon är en liten och smidig och söt och snäll och gullig och underbar och supergalen och pedantig och rolig tjej med brunt hår. Hon fick kanske världens finaste tårta som jag och tre kompanjoner kämpat galet mycket med. Okej, vi köpte tårtbottnar och sylt och vaniljkräm(okej emmas mamma gjorde). Men dekorationen var desto mer avancerad. En gubbe med chokladögon och hallontunga. Jättesöt faktiskt. Hos Hanna fikade vi tårta givetvis, annars vore det ju lite trist. Sen spelade vi twister. Smidiga Hanna(andra Hanna) var alltså inte tillräckligt smidig för att slå mig. Inte för att skryta(oki lite) men jag skulle nog titulera mig själv som kvällens twistermästare, jag gick därifrån med 6 vinster av 6 möjliga. En annan sak som glädjer mig är att våran mentor och solärare fått barn. Så glad för hans skull. Nä... eller jo det är jag väl också... men veckans jobbigaste grej, världsreligionsprov, får vi göra hemma. Ganska galet. Men ändå gytt. Jag hatar religion litegrann. Slutsnackat.

Födelsedagsbarn till vänster!! Jag håller inte på att kräkas eller liknande, lovar.

h-e-j


(ta bilder på mig är inte längre min enda hobby, här bjuds lite april)
Goväll. Idag har jag fikat ett ton fika hos farmor och farfar. Jag har även gjort världens tråkigaste grej med världens roligaste innebandylag... Lagt i en tidning i en annan tidning, även kallat bladning. Knäppt kan tyckas, men folk som lägger i tidningar i andra tidningar behövs också. "jagärkäriingen"Planerar att uppfinna en bladningsmaskin när jag blir stor. Jag förväntade mig ett mysigt rum med ännu ett ton fika och lite så. Tystnaden som uppstod (facebookarn nr1) när man skulle stå i princip ute med äckliga tidningar som gjorde en svart om händerna var enorm. Nu ska jag göra något viktigare. Min svenska deckarnovell är ganska viktig just nu. Ganska tråkig också. Den handlar om en tjej som blir kidnappad. Hon ska bli hjärntvättad. Sen vet jag inte mycket mer. Jag har att göra... Puss


carpe diem!!!

Sov inte till 2. FÅNGA DAGEN!Gör inte ingenting en hel dag. FÅNGA DAGEN! Låt inte datan va din bästis en hel dag. FÅNGA DAGEN! Nu ska jag fånga dagen! Göra något kul. Något som är roligare än att sova. Här en fin bild på Sanna och en skum-tomte som mer än gärna ville vara med på våra bilder. Om det var igår eller förra sommarn spelar väl mindre roll.
Söta


fina

Idag har jag gjort muffins. Lärarna vill hemskt gärna ha det, så varför inte. Fjäska får man. Grejen är den att dessa muffins mest liknar någon sorts... Bajs. Som nyckelring-bajsande-grisen, ni vet. En kopia, minst sagt. Såhär ser dom ut. Ganska fina ändå. Hoppas Barbro-mentor-hemkunskapsproffs-fikaordnare tycker om bajsmuffins.

Det var mest det jag ville berätta. Detta var det viktigaste. Extremt viktigt. Jag kanske har något viktigare att komma med någon gång. Och psst, sanningen är inte den att jag ska smöra för lärarna, jag är illa tvungen.

hej igen

Anna frågade efter bilder. Då ska hon få det, givetvis liksom. Men mest bara på gårdagens 2a roligaste köp. Mina brallor. Joggingbrallor kallar jag dom. Som inte alls egentligen är några joggingbrallor. Egentligen är det leggins från monki. MEN DE ÄR JU PERFEKTA JOGGINGBRALLOR. Silkiga och allt! Jag vill också vara cool och ha ett par joggingbrallor. Och dom kostade 100 kronor på rea. Ett ganska bra pris. Ett ganska bra köp, eller hur??!??!?!

Messi kom!!!!! (Messi fortsätter leka fåelskådare) VISSEL VISSEL!
Duktig hund. Vänd dig framåt, lägg din fot här, kolla in i kameran och se cool ut.

hej anna

Nu har jag fått det bekräftat. Jag har bevarat en läsare. Anna orkade vänta. Då tänkte jag ägna henne (och möjligtvis någon annan tålmodig själ) ett inlägg. Anna, nu ska jag ska berätta om min och emmas shoppingdag. Åkte bil med emmas pappa och två tjejer som skulle bada. Emmas syjja. Vi blev avsläppta på drömgatan i växjö. Kanske inte en drömgata, men duger bra. Långa käre gatan med klädaffärer i massor. Vi hittade inget i första affären(HM!!!). Lite panik som alltid. Vi sökte noga igenom alla affärer. Tog en thailunch och gick sedan tillbaka igen. På tillbakavägen ska man ju köpa alla grejor. Återigen panik som vanligt. Ett oranget läppstift. Ett dyrt ett. Förmodligen dagens coolaste men samtidigt dagen slösigatse och knäppaste köp. Det är iallafall det jag har haft mest roligt med hittills. Emma också. (2 timmar senare) Nu måste jag verkligen sova. Mer kommer imorgon. [viss text saknas] [broken message] [hörs imon efter min match]

hej käre blogg

Har jag slutat blogga? Nedå. Jag har bara glömt mig lite. Hoppsan som det kan gå. Kommer snart tillbaka, hoppas någon har orkat vänta, stor chans...


RSS 2.0