wunderbar



Imorgon är det nyår och det ska förhoppningsvis bli min roligaste sådan i mitt liv(är inte orolig). Är så pass häftig att jag lämnar morsan och farsan iår. Idag har jag och Ida Bengan fixat galet mycket. Vi har handlat i timmar, tacos, partajhattar för 1åringar då vi inte ansåg att vi hade råd med de stora, karamellfärg och massor med skoj. Dukat bord med silvriga serpentiner och lagat chokladmousse har vi också hunnit med. Linan och Samern har hjälpt oss också. Låt oss nu hoppas på ett trevligt nyårskalas!!! Nu ska jag sova och ladda inför morgondagens morgonaktivitet, grillning någonstans ute i ingenstans. Great!


(jul)klapp kram kyss

Hej sverige! Mår ni bra? Det gör jag! Allt bara chillar nuförtiden, framförallt skolan. Imon tar vi farväl av den och inleder ett jullov, jullov är mysigt. Julafton är mysigt. Julklappar är allra mysigast. Jag älskar julklappar!! Att öppna dom, slå in dom, få dom, ge dom. Allt med julklappar är bra. Tomten borde få nobelpriset i...... snällhet. Inte för att det delas ut men iallafall. Något pris borde han åtminstone vinna. På tal om tomten. Kollade på en himla intressant film om honom i skolan. Inte intressant alls faktiskt. Den hade ingen mening(förutom att få folk att tro på tomten)och var ungefär lika tråkig som... kunde inte komma på något bra, tråkig var den iallafall. Fikade hos farmor och farfar också. Där var jag visst igår också, uppdrag: ta kort på farmor och farfar vid huset för att skicka vidare till någon i grekland. Trevligt uppdrag. Tillräckligt bra för en söndag som ändå bara ägnas åt städning.
Farfar undrade om jag tyckte det var roligt att knäppa mig själv.

amen!

Tjabba. Nu ska jag draga på konfaläger, ska bli galet kul!!!
Just därför är jag så glad, hänvisar till bilden ovan. Nä, såhär glad är jag bara en torsdagseftermiddag iförd endast tröja i trädgården. Byxor och skor också såklart, syftade på att jag skippade jackan. Men mamma blir galen nu, vi måste åka!!!!!
Käre gode gud ge mig ett roligt läger och gör så att vi slipper vara ute och leka i den kalla snön och gör så att vi slipper tråkiga föreläsningar om dig!Amen♥♥♥


RSS 2.0