hejhej badet

Hej hej sommar, hejhej sommar!!! Vi ska bada sola bada sola bada tills tårna domnar!!!!!
Eller hejhej vinter!!!! Hejhej vinter!!! vi ska praoa i simhallen hela långa veckan!
2 dagar är avklarade. Jag har hunnit:
Le jättemycket åt alla människor, ont i kinderna.
Blivit offer för ett barn med dåligt humör, försökte le åt honom också i hopp om att få honom på bättre humör, då fick jag höra att det faktiskt inte är rooooooooooligtttt och se en skvätt tårar!!!!!!!!!!!!!!!!
Bevittna blodbad i lillbassängen, stackars barn.
Spola i herrarnas dusch. Fick order om att gå ut om männska med snopp dök upp, när jag koncentrerat stod och spolade märkte jag inte att detta skedde förrens det var aningen försent. Fast han var väl 65 bast, minst.
Spola damernas dusch. Återigen väldigt koncentrerad. Lite för koncentrerad på att få till den grymma vågen, ni experter förstår!! Gick lite för nära duschen som dessvärre styrdes med rör-tio-centimeter-från-knappen-och-duschen-startar-funktion. Mitt i vågskapandet känner jag hur vattnet strilar ner över mitt hår och ner på ryggen. Mitt i allt glömmer jag, eller orkar inte, flytta på mig. 17 också.
Annars går det bra.
Här ser jag glad ut. Har antagligen inte av misstag fått mig en dusch. Har antagligen inte heller råkat vara lite för länge i herrarnas dusch. Eller kanske.

never mind i'll find, someone like you

Gokväll. Imon har jag spanskaprov, ska plugga nu, kommer nog gå super! Nej det kommer det inte alls för jag är trött, klockan är för mycket och jag skulle sovit sött för länge sen. Och jag måste gå till skolan. Ack vad jobbigt allt är. Ingenting kommer nog gå särskilt bra imon, speciellt inte stiga upp. Förhoppningsvis missar jag inte tåget till Götet. Ska besöka Mallan. BIG PS. Idag var vi på sunnerbo. Det var....................kul. Sen stod jag i mål på innebandyträning. Det gjorde asigt ont. Gottten natt sov sött DS.

latelyyy

image descriptionPå senaste tiden har jag mest läst första twilightboken, något år försent sådär, eller kollat på one tree hill. Mest. Jag har även städat utan resultat, lekt, sprungit runt på stan, och sprungit runt i skogen och funderat över om jag är hypokondriker. Jag har ont i princip varje kroppsdel inom loppet av en vecka, eller, jag tror iallafall att jag har det. Fast, jag har ju det... imonerande. Jag är hellre hypokondriker än ägare av ännu ett söndrigt ben eller nåt. Nu ska jag sova. Imorgon bär det av till mormor och morfar, hem igen och vidare till en antagligen skojig årsfest med fotbollen.

RSS 2.0