blå

Tjenixen. Ikväll har jag spelat fotboll, skojigt. Nu käkar jag vindruvor. Och jag måste läsa. Läsa en bok, som är ungefär det tråkigaste jag vet (fast min bok är faktiskt ganska bra, schh). Lagom taggad inför skolan imon! Kan berätta att jag och Anna vaknade (blev väckta) halv två idag. Mitt dygn är vänt upsidedown. Nu ska jag återgå till boken. PEACE

Min nya bikini! Och jag.

HAHA...

Om ni vill se en människa som totalt gör bort sig när han vill vara cool och spänna sig klicka HÄR. Gör det, ni kommer inte ångra er. Helst ska ni ha någon i sällskap, det ska vara sent på kvällen, du ska vara trött och lyssna på den stirriga rösten när stackars pojken skriker mammaaaaaa. Och titta noga när hon kommer med hans papperskorg eller något liknande. KLICKA KLICKA KLICKA. Sjukt grymt roligt. Vi har haft en ganska rolig kväll också. Och jag har köpt skinnjacka idag. Och nu är det dags för femhundraelfte kollande av filmen. Have fun on youtube!


stamp on the ground



Ni fick tyvärr inte se "outfit bilden" för det såg så jäkla fjantigt ut haha. Jag kan till allas info berätta att jag hade en svart klänning från gina, halsband från lindex, och en drös halsband o ringar, cool man kan va.

Jag kom nyss hem (nyss/en timme ungefär). Lagom trött, lagom ont i fötterna. Min första kväll med klackaskor för er som undrar. Roligt att få se hur vädret är där uppe ibland också ju. Imon ska jag och Anna med min famo o fafa till Växjö för lite shopping och fotbollstittande. Mysigt. Extra mysigt om jag hittar min jacka, då blir jag glad. Tänkte lana lite med mig själv nu sen sova, ganska självklart kanske. Puss och godnatt på er!

shaky

Hej. Snart ska vi till Sara, fixa oss och mysa för att dra vidare till downtown lite senare. Trevlig kväll på er!!!

Jag var lagom trött efter förra gången, men det är det värt. Jag orkade trots allt ta typ hundra bilder! Peace out

todilu


Idag tog jag veckans tredje ride på stan. Dock i cirka 3 minuter, hann köpa ett halsband iallafall, kul för mig. Två böcker också. Det måste vara ett mirakel att jag köper en bok liksom men någon gång måste vara den första. Imon ska jag på disco!! PUSS OCH GODNATT!

dots




Jag klickar runt i klackar här hemma för att lära mig gå. Annars chillar jag idag. Snart ska jag äta våfflor, fast först ska jag städa mitt rum. Igen, som vanligt. Pussen

WWW.GABRIEL.BLOGG.SE


Jag är med och tävlar om den grymt snygga tischan ovan på Gabriels Asadours blogg. Tshirten har han designat själv, brabrabra! För att vara med och tävla klicka er in på hans blogg HÄR!

lurar bakom hörnet


Hola. Lurarna som ni förmodligen skymtar i bild, ganska svåra att undvika faktiskt, kom hem till mig idag. Då blev jag glad. Blev också glad när hm i växjö har min jacka och jag ska dit på lördag, rawr. Godnatt flickor och eventuella pojkar.

leo/softpink


Leoparder, ljusrosa och skönaste bästaste svarta, 100% lindex.

Denna eftermiddag har ägnats åt stan och att plocka undan tomtarna på rummet, det ska vara bra att vara ute i god tid har jag hört! Snart står det hämtmat på bordet, för en gångs skull inte god thaimat utan en hederlig gammal (inte gammal som i möglig hoppas jag) kycklingpizza för min del. Hasta luego!

Ignorera alla tidigare inlägg med mindre bilder, ändrad bredd. från och med nu kör vi!!

hej mina vänner, detta köpte jag idag.





1. Lite smått rosa shorts, från världens bästa monki. 2. Svart klänning från gina. 3. Klackisar från åhlens. 4&5. Vit och svart virkad sak, (tråkigt men dom andra fanns tyvärr inte i storlek L till mig som ville ha dom nedanför rumpan och pösigt pösiga) kommer från gina. + en halsduk som jag frös för mycket för att ta av mig och ta kort på.

Jag var besviken på hm som bara hade min älskade jacka i storlek 40 och 42. Inte alls roligt faktiskt. Tur för mig att jag gick en snabbis in på gina sista minuterna, annars skulle jag inte vara många plagg rikare inte. Men detta duger gott och väl, saknar trots allt somsagt min jacka. Natti folks.

buenos dias




HEJ! Snart åker jag till halmstad och shoppar (för tusonde gången). Förresten, min hund ser ut att gilla umgås med mig och min kamera, ganska ironiskt, han ville nog mest sova. Nu hoppas jag på att hitta en god middag i kylskåpet! Kramiz från mig och Messi.

sweet sweets burks

Låt se, vi kör en gammal goding och berättar om dagen. Idag har jag köpt godis med några amigos och sen har vi badat bubbelbad hos mig. Mysigt. Efter det följde jag med Sanna till stationsträning på friskis. Vi var tvugna att springa bort allt godis, skämt åsido (gissa om jag skrattade för mig själv när jag skrev skämt åsido för jag har ingen aning vad det betyder, hoppas det betyder något i stil med jag skojar bara). Mycket tråkig info om min dag, så vi kan ju prata om något roligare nu, bra idé. Mina hörlurar kommer imon hoppas jag. En sak till. Jag diggar starkt hemköps godisburkar. Kolla bara vilken vacker syn!


Sluttjatat/flummat/kalladetvadduvill för ikväll, åtminstonde i denna blogg. Godnatt, hejdå, puss och allt vad det heter.


mis mejores

God morgon/middag. Idag laddar jag för imorgon då min garderob förhoppningsvis ska fyllas på med massa kläder. Annars gör jag absolut ingenting. Äter lite bilar bara, ahlgrens förstås. Kan berätta att mina skor från hm kom förra veckan också, dom ser ut såhär.



Här är min älsklingsskjorta också. Får tacka hm för denna med.


jakten på den stora nöten

Denna kväll, efter att sara gått hem, har jag fördrivit tiden med att spela beroendeframkallande extremt roliga spel. Jakten på den stora nöten (nostalgi spel till tusen), save the sherrif (och detta likaså, anna och jag fick en grisspelkick i fredags) och slutligen rise of atlantis (som inte är nostalgiskt utan något som sätter hjärncellerna på prov). Nu tänkte jag besöka min säng. Råkar alltid bli att jag sitter uppe och gör ingenting vid datan för att mest fördriva tiden trots att jag lika väl kunde sovit, knäppt det kan bli.

Min coola Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd klocka med mindre cool väckning. Helt ärligt är den inte ens påsatt, den visar alltid två minuter i sex. Jag skulle bara störa mig på varenda tick tack varje tysta natt. Natti!


21.22 /i brist på annan rubrik

Hej kompisar. Det dröjde inte länge mellan inläggen nu nej. Men här är jag tillbaka igen iallafall! Vad ska jag berätta nu då? Kanske att jag har tillgång till ungefär tusen onödiga bilder på datan. Eller att jag ska åka och shoppa på tisdag och jag är laddad till tusen. Annars kan jag ju berätta att jag ska med några och shaka lite downtown på fredag.

En av de omtalade onödiga bilderna, hej på mig.

APIGT GLAD!!!!!

DETTA ÄR EN LEDTRÅD:

EN NYTAGEN BILD FRÅN IDAG, MED MY KAMERO! JAG HAR HITTAT SLADDEN MED HJÄLP AV MIN VÄN SARA! MIN KÄRA SYSTER SOM VARIT I FARTEN ÄVEN DENNA GÅNG OCH VARIT LITE SMÅKLANTIG. MEN JAJA GLAD KAN MAN VARA IALLAFALL. NU VÄNTAS UPPDATERING FÖR FULLA MUGGAR! PUSS. PS. VI VANN VÅR MATCH IDAG OCKSÅ.

we are the superlative conspiracy


Domhär hittade jag på emmylinneas blogg till en början. Klickade mig vidare till jankyard och vips 299 kronor klick, mine!

Annars flyter livet på som vanligt. Hur skulle det inte kunna göra, fick ju trots allt sportlov igår! GÖTTMOS NI. På tisdag I am gonna go shopping i min favoritstad. Annars har jag inte mycket planerat. Eller jo, imon ska jag spela match och leka med sara. Cute


lay it on me

vad fan hände i sista avsnittet av prison break. jag vet vem som inte kommer kolla på filmen som avslutar det hela på ett bra tag.

sånt är livet...


inga kommentarer!

100% alive

HALLOJ JAG LEVER. Även fast det inte kanske verkar så. Mitt shoppingsug går upp över öronen på mig (det är så man säger va?) nuför tiden. Då knåpade jag ihop lite somriga kläder. Man får vara tönt ibland faktiskt, eller hur. Zebra glajjor, rosa shorts och high heels. Det är grejer det. (HIHIHIHI)

Och hur är livet annars då? Jo tack det är bra. Vi vann våran match med 6-2 idag, stabilt faktiskt, mer stabild än vad vi trodde det skulle bli. I fredags firade jag kusinvitamin som fyllde 15. Senare joinade vi discot lite. Imorgon är det måndag vilket är sådär. Men veckorna går snabbt fram enligt mig. Fredagen är ju trots allt bra och på torsdagen längtar man efter fredagen!!! CHILL OUT PEACE OUT FRED OUT PUSS OUT OVER AND OUT

RSS 2.0