mjao

HEJ HOPP! Näasta vecka ska jag vara dagisfröken. Åtminstonde praoa som en. Älskar söta barn, hoppas dom är snela. Lär ju bli kalaskul. Något annat småroligt är att jag har bitit i någon blå äcklogrej hos tandläkarn, dom erbjuder mig tandställning, vad glad jag blir!!!!! WOHO!! Ändå min högsta önskan ju!!!!! Svåra val i livet. Förresten, nu tycker jag att våren kan sätta igång lite mer på riktigt, det börjar bli trist ute. Typ som igår, det var perra!
PS. Hej Anna, kan jag få mina älsklingsboxar? DS

at diii moment

Idag är en ganska speciell dag. Jag solar på altanen! Just nu faktiskt. Solar och solar... med en filt över mig, och kläder givetvis men ändå gött. Andra minnesvärda saker för denna torsdag kan vara våra stick i fingret på biologin. Sanna var min doktor, kände mig i första sticket inte så säker på henne då inget blod ville komma, detta berodde på att jag var nervös sa fröken. Pffft, pinsamt. Tog mod till mig och lät doktorsanna sticka i andra fingret, denna gången gick det bättre, eller ja, det kom mer blod och gjorde betydligt ondare, ganska ont faktiskt. Fast skönt ont, lite stickigt. Fick iallafall reda på att min blodgrupp var 0. Vilken nolla jag är. Nu gick solen i moln. Kallt. ska nog gå in. Tjarå

gladi


solsidan er bra

Heiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Var ganska taggad på att spela innebandy innan idag, snygg tröja också, lagom stor... Det gick asbra. Vi var duktiga. Vann serien. Blev lurad av föräldrar som sa att det var ätförbud i bussen, blev sur på mamma för att hon sa att hon planerat något supergott att äta, fast märkte att det hade hon då visst inte. Tydligen var det party på charlies med pizza. Älskar mitt innebandylag, jag vill inte sluta spela innebandyyyy.

gott å blandat

Tjosan! Lördagar ska vara roliga. Söndagar ska vara tråkiga. Denna lördagen har börjat ungefär som en söndag. Fast då kan det ju bara bli bättre typ, söndagen blir ju trots allt tråkig för att man måste sova tidigt. Det måste jag ju inte idag. Kanske lite. Imorgon har vi seriefinal. Hade önskat att det var en oviktig match, vilket det kunde varit men inte blev. Dumma oss. ÅÅÅÅÅ. Nej men spännande. Nu ska jag äta med min käre bror, vi har FF i helgen. Hasta luego, på återseende!

Davves gröna tröja

Jag är så pass duktig på mitt c-språk, franska, så att folk tror att det är mitt b-sråk. Detta är något jag är relativt stolt över som person och mvgare. Har ju trots allt fjäskat mig till ett starkt mvg i ämnet hem och konusment kunskap.
Idag är det tisdag vilket betyder orange tröja (syftade inte på rubriken eftersom att det står grön där), inget vet tyvärr dock om det är en tröja eller ej.

wroooooooooom

Kom precis på mig själv att fundera på en sak. JAG HATAR att jag ALLTID tänker att sommaren ska bli världens bästa och lyckligaste och som en drömsommar i en tvserie. Visst är den bra, VARJE GÅNG. Men den är alltid ofantligt KORT. MYCKET kortare än den får vara. För man hinner inte med den, innan den försvunnit och vad som känns som MILJONTALS MÅNADER ska passera innan det är dags igen. Just nu längtar jag till allt som har med sommaren att göra. Varma kvällar, cykelturer, varm sandstrand som bränns, gullig stuga, glass, bada mitt i natten, och mitt på dagen givetvis, fotbollscup grillad kycklig tills man vill spy på det, minigolf, helst vinna minigolf, hoppa på en stor uppblåsbar stutsmatta på campingen som egentligen är skittråkig. ALLT. Ser det så HIMLA ÖVERDRIVET bra framför mig. KANSKE är det faktiskt så fint. KANSKE drömmer jag mig bort och inser inte riktigt att klockan ticktockar och att jag måste sova (eller öva in trista glosor till morgondagens franskaprov)!!!!!!!
Nästa gång kan jag ta en lite närmare bild om någon så önskar. Men aja, man tager vad man haver... Slip tajt!


RSS 2.0