döda mig

Jag är hemma själv i Annas hus. Hon är på piano. Vi har bakat en sockerkaka. Den står för tillfället i ugnen. FORMEN LÄCKER!!!! Det börjar lukta bränt. Tänk om brandlarmet går. SHIT! Annas sockerkaksform suger. Hatar den. Jag har fixat det ganska snyggt ändå, lagt lite folie under (ringde ju inte min mamma och frågade vad jag skulle göra). Just nu längtar jag till Anna kommer mer än någonsin. Hon kommer vara såhär glad när hon kommer hem till ett halvt nerbränt hus:

Update: 16.10, nu ska pianot vara slut!!!!
Update 2: 16.17, hon borde vara hemma nu!!!

världens-sämsta-väder

Igår skrev jag att jag hade tränat i världens sämsta väder. Jag tar verkligen tillbaka det. IDAG har jag spelat match i världens sämsta väder med ett bra lag som inte är mitt eget. Planen var en geggig brun sak och mina nya fotbollsskor för dagen, som dessutom var vita, är inte det längre. Snarare bruna, men vad gör det. Hela jag var lite brun, fast jag var ändå förmodligen bland de rena. Jaja, det blev vinst 19-0. Lagom är ju bäst. Huh?
Jag köpte inte bara nya fotbollsskor idag, även joggingskor. Detta då sjukgymnast Said vridit och vänt på mina converse och konstaterat att converse suger. Jag tänker inte överge mina converse för att bära Adidasjoggingskor resten av livet. Men kanske någon dag. Någon gång i veckan. Stor chans? Nej. Någon dag om året.

Jag kunde inte bestämma om jag skulle göra vita fotbollsskor med brun gegga eller rödvita rena joggingskor, så det fick bli en blandning. Och förresten, har ni lust att skriva något snällt? Skriv isåfall gärna att regnet (de blå strecken) på bilden är fint. Det tog massor av tid att göra. Tjejen på bilden som såklart föreställer mig, säger hejdå nu!

binära system, en gårdagens fralla och ett skolfoto

Halli hallå. Idag har jag varit hos en cool sjukgymnast som konstaterat att jag är sne på något underligt vis. Då knäckte han mig litegrann och gav mig miljontals jobbiga stretchövningar. Men det är förmodligen värt det. tränat i världens sämsta väder har jag också gjort. Det var plaskblött. Hela jag var plaskblött. Allt och alla var plaskblött. Min numera göteborgsbosatta syrra kom hem också. Så ikväll umgås vi mest. Igår lekte jag med Anna. Vi gjorde läxor och jag lyckades lära mig binärasystem. Jag har inte förstått vad det är bra för, och vad man ska använda det till. Men vad gör väl det. Det är ju uppgifterna i boken som är det viktiga (egentligen är det väl tvärtom men shhh). En liten del av min hjärna är alltså nu fylld av binärasystem-grejer. Det känns som jag kan all matte i hela världen nu, innerst inne vet jag att jag har ungefär 99.9% av världens matte kvar att lära, men jag kan väl få vara on top of the world för ett tag. Måste även tillägga att Anna och jag fikade på roddys i förrgår. Ingen bryr sig förmodligen, men vi åt gårdagens frallor då priset bara var hälften. Ungefär såhär: Heeeeej, jag skulle vilja ha en smoothie och en gårdagens fralla tack. Lite pinsamt och fattigt men ett ganska bra sparar-sätt. Stark rekommendation på det. Jag tänker inte berätta om i förrförrgår och förrförrförrgår också. Istället övergår jag till inget mindre än skolfotosnack. Att få hem årets skolfoto i brevlådan innebär alltid samma sak. Först spänning och förväntan. Öppna kuvertet i hopp om några skapliga kort som döljer sig där under.
Suck. Var evig gång möts man av en himla ap-glad tjej som ser allmänt konstig skruvad och fejkad ut. Attans med, hoppas jag lyckas bättre nästa gång tänker man då. Men som sagt, samma visa var gång.
Nu är det snart dags för lite sovning. Godnatt


träd kulle

Idag har jag pain in the ass och pain in the finger as hell. Fast det gör inte så mycket. Jag har spelat boll med ett annat lag, seriefinal, nervöst. Förvän tade mig inget annat än rollen som lagets bänkvärmare men så blev inte fallet, på grund av skadad stackars spelare då, men iallafall. Matchen slutade 3-0 till oss, ganska dejligt! Förutom detta ser min lördag ganska lugn ut. Ikväll blir det vuxen-fest/gäster/vad-det-nu-heter i huset. Nu tänkte jag kolla på ett stycke one tree hill. Jag älskar one tree hill. Det är lite bättre än alla andra tvprogram. Citatet i min header kommer därifrån, dö-häftigt kan tyckas (ganska töntingt jag vet).

Hoppas att Brooke, bortklippta tjejen till vänster förlåter mig för att hon inte fick vara med. Min mamma upplyste nyss mig om att jag inte alls ska kolla på one tree hill. Jag ska städa, bajs.

uhm

Hej min blogg som jag älskar och sköter om bra! Idag har jag och Anna fikat smoothie (smodi) på stan. Det bästa med det är att slippa göra den själv. Bör tilläggas att vi gjorde scones igår. Då stötte vi på endel preoblem under bakningens gång, så idag var vi definitivt värda köpt hederlig hallonsmoothie. Denna torsdag bjöd inte bara på hallonsmoothie utan även på säsongens första innebandy träning. Det var superskoj och kalaskul.
Här nedan skådar ni mig när jag plockar lingon med mamma och mormor. Jag hade tråkigt då, nästan yoga-tråkigt.

jeudi

Denna torsdag har jag ännu inte gjort något minnesvärt. I princip bara varit i skolan. Lite senare blir det innebandy-spelar-möte. Det kan bli ganska kul, innebandy är kul! Efter det är det dags för årets match på kämpevallen, det kan också bli kul. Min dag kanske blir lite mer minnesvärd framåt kvällen än vad den för tillfället är. Låt oss hoppas på det. Innan innebandy-spelar-mötet ska jag hinna laga och förhoppningvis äta makaroner och köttbullar. Härmed avrundar jag med 2 bilder för att inte riskera att tråka någon till döds.


Vilken posare!


power

Poweryoga=öken. Slösa aldrig en timma av ditt liv på yoga (om du inte har svåra koncentrationsproblem eller är lite äldre än 14, då kanske det är bra). Det går till ungefär såhär, man lägger sig på en matta med en filt jämte sig(?). Man får hjälp att andas och gör lite gymnastiska övningar i slowmotion (visst kan dessa övningar göra ack så ont i musklerna, fast det gör inte saken roligare). Sen sover man lite med en grön filt, väldigt mysigt dock, men ingenting för mig. Inget fel med yoga, bara ganska TRIST enligt mig. Aerobic dans var desto roligare. Tillochmed väldigt roligt! Yoga och dans var gårdagen stora händelse. Idag har jag lirat boll!
Yoga någon? Nej tack. Med det säger jag godnatt!


RSS 2.0