i gotet


Hej. Idag har jag stått framför kameran och övat på att le utan tänder! Jag har även ätit blåbärssmoothie. Den uppmärksamma kanske ser att mina läppar faktiskt är lite små-blå. Detta är min systers fina blogg: www.mallanigotet.blogg.se. Victor, jag hoppas inte du har kämpat alltför mycket med dendär designen, den får 1 av 5 toasts. Ikväll är det återigen träning på träna som gäller. Börjar bli lite som en tradition. Dock börjar gratisveckorna gå mot sitt slut, och då sitter vi där, i skiten, med inget att göra! Då får man väl köpa ett dyrt halvårskort, om det krisar.

the end of w34!!

Hej bloggis. Idag har varit en typisk söndag. Jag planerar att städa, men städar inte särskilt mycket, sitter mest bara vid datan. När klockan var sex ville jag carpe diem, våldgästade därför en vän, (ägde inte henne mobilnummer) målet var att få med henne på lite bodystep.. Hon gnällde lite först och så, men jag fick henne träningsredo på fem minuter, och vi var på plats i samma minut som hela kalaset började, 18.15. Väldigt skoj men ack så svettigt var det. Men svett, vid rätt tillfälle såklart, tycker vi om! 
Två totalskruvade bilder på mig och mallan pasar kanske inte in, men vem bryr sig, INTE JAG IALLAFALL!

en ganska vanlig torsdag

Tjabalabala polar'n. På dagens skolfoto langade jag förmodligen fejksmajlet och såg ut något i stil med såhär:

Pussmunnen skippade jag om jag inte minns fel, dock inte när jag kom hem.

Nog om det, lite annan fakta:
Jag och 4 vänner har haft en träningsdag idag. Vi värmde upp med danspass där vi kände oss aningen vilsna till och från. Förtsatte med core. Är det gratis-tränar-veckor så är det. Imorgon väntar något mindre roligt i skolan. Springa och SIMMA. Jag hatar simma mest av allt och det går i snigelfart. Så kom ihåg: simma lungt i min närhet, förvänta er åtminstonde ingen livräddning av mig (fast jag lovar att försöka om detta, mot alla odds, skulle inträffa). Hejdå... (vet aldrig hur jag ska avsluta).

bara en onödig apdejt

Känns inte bra att mina fötter var så gott som isbitar när jag var ute idag. Det känns inte heller bra att vi har tänt höstens första brasa (nej det är inte höst men det är nästan det). Däremot känns det bra att jag ska till skolan imon! Längtar faktiskt. Imon är det även fotografering. JIPPIE. Eller inte jippie. Jaja lets go to bed!
Nu kommer förmodligen alla sova gott:
Mmmm fin

hanna in tha house (apartment)

Befinner mig i syrrans nya lägenhet! Lite fint har det blivit nu. Idag efter min snabbvisit på new yorker var jag ett par byxor rikare. 49 kronor. Ganska billigt.
 
HELLOJ. Vi var nyss på netto (som ligger cirkus en halv minut härifrån, smashing!!) och hann bli kalasblöta. Därav den heta frillan. Jag var ju inte i skolan idag men en fågel viskade i mitt öra att vi redan blivit tilldelade massor av läxor. IRONISK SMILEY IDAG IGEN! Nu är det käk.


måndagen den tjugotredje augusti tvåtusentio inträffar endast en gång

Den vanliga vardagen började denna måndag. Det var smashing och kalaskul. Fast samtidigt lite jobbigt och jättetrist. Slut på omvända dygn och allt annat vad sommarlov innebär. Fast jag gillar vardagen iallafall. Tur är väl det, om man säger så. Nu ska jag berätta ett antal andra saker som inte har med föregående ämne att göra: Just nu strular min mage då jag åt ungefär en burk oliver till kvällens tacos. Imon rullar bilen uppåt landet för att flytta syster till gothenburg. Det innerbär 2 dagars semeter från skolan för min del, busigt. Ganska trist utan mallan i huset fast jag klarar mig nog. Jag hade nog inget annat på hjärtat. Så jag säger sov gott samtidigt som jag funderar på om vardagliga rutiner leder till en mer aktiv blogg. Huuuum. Återstår att se.
Nära haaaaavet vill jag booooooooo. Tralalalala.


!!!

JUST I DETTA TILLFÄLLE ÄR JAG GALET ARG. JAG HADE GJORT VÄRLDENS LÄNGSTA OCH HÄFTIGASTE SOMMARINLÄGG FÖR ETT TAG SEN OCH SPARADE DET I UTKAST. NU NÅGON VECKA SENARE ÄR DET BORTA. PUST VÄCK. JAG FÅR VÄL SKYLLA MIG SJÄLV MED TANKE PÅ MIN GRYMT SNÅLA UPPDATERING. KOMMER KANSKE ETT INLÄGG IKVÄLL (APPLÅDER). DETTA RÄKNAS INTE SOM INLÄGG. SMILEY.

5 av 5 toasts

God kväll! Ikväll är en ensamkväll. Då sitter jag vid datan i timmar och orkar inte gå och lägga mig. Tänkte härma Anna lite och berätta en sak. Igår kollade jag och Anna på en film vid namn The ugly truth. Jag har visserligen sett den en gång förut men iallafall. En galet rolig romantisk komedi. Galet bra. Kolla på den för guds skull!

Jag kan inte åka på Linas broders longboard. Så jag sitter på den istället. HJÄRTA PÅ DIG!

glad

Hej sockertoppar!! Jag borde göra ungefär det största sommarlovs inlägget i världshistorien. Men det har jag absolut inte tid med. Imorgon åker vi på cup och jag är sämst på att packa. Verkligen sämst. Tur att jag har en snäll vän och en snäll mamma som ständigt berättar för mig vad jag ska packa ner. Idag har jag målat mina naglar gula också. Gulligt va.


RSS 2.0