rymden suger


WEI! Det funkade att ladda upp en bild. Tror inte jag ska försöka mig på att ladda upp en till. För att inte riskera CPMONGO utbrott från både mig och datan.
Igår kom Mallan hem från götet och vi spenderade kvällen framför tvn och i rymden finns inga känslor. Tycker om Simon. Simon som äter tacos varje fredag och pizza varje lördag. Han har bra rutiner på sitt liv, använder samma fras när han kommer hem och tänder och släcker lampan 3 gånger när han går in i köket. Han hittar den mest tvärtemotiga tjejen till sin bror för att plus och minus dras till varandra. Smartiz. 
Idag har jag bara låtit en lördag försvinna förbi utan att göra något viktigt alls, lördagen känns inte lika viktig när vi har studiedag på måndag och därav har lite extra helgtid. Imorgon ska jag spela innebany. Lite roligt. Lite trist. HEJDÅÅÅÅÅÅ

hi

En glad hejbild fredagen till ära!

Så hej! Kollar för tillfället på en ganska rolig film med halva familjeskaran och glädjs åt helg. Helg är himla skönt ibland. Sådär en gång i veckan är faktiskt ganska lagomt. Fredagen är alltid bäst. Det gör ingenting att det är skola, det är bara himla bra faktiskt. Lika bra är det att det inte är någon skola dagen efter. Lite komplicerat kan tyckas men icke. Helt simpelt faktiskt. Söndagar däremot är den tristaste av dom alla. Ingen skola men skola dagen efter. Bakvänt och heltokigt dåligt. Söndag=trist. Kyrkodag dessutom. Even trister. Nu återgår jag till filmen. Tror som sagt att den kan vara ganska underhållande!! En nedtittande hejdåtrevlighelgbild också.
Så hejdå trevlig helg! Vitsig man kan vara

11111111

11 dagar av det nya året har passerat. Vissa roliga, vissa mindre roliga. Andra usla eller supertrista. Inga bemäkningsvärda händelser eller upptåg vad jag kan minnas. Då hade jag förmodligen.... munnits det. Munnits? Så säger man förmodligen inte men vad man säger vet jag inte. Kommit ihåg fungerar väl.
AJA, klockan är mycket för barn som börjar skolan klockan 8 och behöver visst antal timmars sömn. Kan väl inte påstå att jag märker någon skillnad på mig själv när jag har sovit för lite. Livet är alltid lika jobbigt på morgonen. Men sova bör man, vad jag hört.
Vårig bild!! Vore världens gladaste om snön försvann imon. Blir nog inte världens gladaste imon. Blö

RSS 2.0