ahora


Uppladdat med god fika. En asgod smoothie från netto för en tia haha! Smoothie tycker vi ju om. Nu är det dags att plugga så hejdå!!


slowmotion

Hej igen! Jag har hunnit med mycket sen jag satt här och skrev senast, klippt mig, bland annat. Invigt skinnjacka. Gått på stan utan jacka. Firat systers födelsedag. Vinkat hejdå till mina kusiner som åkt till usa. Några bilder har jag visst också hunnit med att knäppa av-


Ibland kommer en bror och leker med en hund i bakgrunden..


!!

Hej. Ni får ursäkta min oaktivitet på bloggen men jag är utan dator om man säger så. Så puss hej livet flyter på, som vanligt då kanske. Ciao ses snart. Imon har vi studiedag sådeså! Jag kom på att jag glömde berätta universums för tillfället mest viktiga sak, vi vann serien! Vi är stolta, snabba och smidiga.

en läskig katt.

Hej. Jag blev nyss livrädd när någon kom tassandes i huset och jag var hemma själv, hunden blev på helspänn och tog skydd bakom mig. Det visade sig sedan vara katten, dramatiskt värre!

Tjohejsanfaderuttan. Nu ska jag laga spaghetti till mig och mina siblings (har för mig att det är syskon på tyska). HASTA LUEGO

west coast friendship

Lyssna på den ja!! Då blir ni glada om ni är ledsna (eller bara ännu mer ledsen) och ännu gladare om ni är glada. Idag är det onsdag mitt i skolveckan. Roligt kan tyckas. Fast inte så roligt att man måste skratta. Som när det kommer en trekantig gubbe in, ni vet den fina låten.

Ciao bellas har inget mer att skriva puss!!=)


potpurri

Tjenare kungen! Jag försöker för tillfället plugga in hundratalsord (observera överdriften..) musikord i mitt huvud. Det går ganska bra faktiskt. Med hjälp av mina babes trekantsgodisarnasombarafannspåliseberginnan. För er som inte klarade av att läsa ut, trekantsgodisarna-som-bara-fanns-på-liseberg-innan. Vi hörs väl någon annan dag eller nåt i den stilen.
Här ser ni mig nu, fullt upp med plugget som ni ser, ingen tid för kameran. Ironi.se, kanske ska besöka den sidan. Viktig information; potpurri betyder korta stycken ur kända melodier som sätts ihop i en följd.

¿que lengua?


¿¿¿...??? Det lutar åt franska. Spanska har jag ju redan.

6-3!

Vi vann, vi vann, vi vann! Våra största konkurrenter förlorade, förlorade, förlorade! Jag är glad, glad, glad!


Nu ska jag fira lite med mig själv. Nästa helg får vi tagga inför seriefinalen!!!!!!!! Puss på munnen

allting jag skriver det blir ändå för kort


Älskar er. You make my day!

rockarfett!!


My friends version av boom boom låten: I'm so two thousand and eight, your so two thousand and nine. SLÄNG BRITNEY SPEARS OCH ALLA I VÄGGEN HÄR KOMMER SANNA!

kan inte gå utan din luft i mina lungor!!

Tjena, min hals svider och det blir inte bättre av en äcklig gratis pucko från maxi (förlåt Anna inget illa menat mot maxi) samt att jag sjunger Lasse och Owl City högt i hela huset ungefär, utan att själv höra hur det låter.

Nyss hann jag lägga in ungefär tre bilder av tusen innan kameran dog pga batteribrist. Då blev jag inte heller glad. Men ikväll kan ni få se lite sköna scenbilder (är lika medbilder från när vi sitter och latar oss i min säng). Nu ska jag spendera en timme av mitt liv att kolla på en träning. Och käka fyllda knäckebröd.

cullen!

Hej! Imon ska jag skriva en bokresencion om om jag kunde drömma. Som jag inte har läst. Bra jobbat, jag vet. Men jag kan nog boken utan och innantill ändå, har ju trots allt läst halva boken innan jag började på en annan, som sedan försvann, och sett filmen ett x antal gånger. Jaja, låter man bara extremt inlevelsefull och använder ordet underbart, otroligt, oemotståndlig, vacker och helt enkelt "vackra" ord tycks det alltid om har jag lärt mig, av mina erfarenheter (som kanske inte är onödigt stora, vad vet jag). Nu tänkte jag sova, och förresten, snön börjar slänga sig i väggen nu! Det gillar vi. Pussar på våren pussar på sommaren pussar på solen pussar på dig!


JAG OCH SEN MIN COOLA HUND.


sldvjdflk


Hejsvej! Idag har jag lekt lite med Anna. Nu måste jag borsta mitt hår x100. Jag har aldrig varit med om något liknande! Idag har jag förresten hittat mig drömväska HÄR. Den äckliga snön som jag cyklar i varje morgon kan dra åt skogen eller något liknande. Jag börja tröttna, visst, hellre snö än slask oftast, men någon gång måste de töa. Som om vi inte har levt i något liknande Antarktis tillräckligt länge nu. Bra att jag byter ämne i varje mening. Men jag har inte lust att fördjupa mig i någonting just nu. Pöss och godnatt.

RSS 2.0