grattis

Imorgon ska jag uppdatera. Förvänta er mygg och ogrässnack. Så länge kan ni ju skåda bilden under som är Annas nya profilbild på [fejsbuk]. Nu dyker jag ner i sängen. Bubbel bubbel och plurr.
Anna försöker övertyga mig om att grattis är typ det fulaste ordet som finns. Efter några minuters grattisprat med mig själv är jag nästan beredd att hålla med. Fast gutta är fulare. Gutta är någonting man gör i slöjden fast jag kommer inte riktigt ihåg vad.

hejsvej då

Förlåt att jag suger på att uppdatera trots att jag bara ligger hemma och sover eller äter middag hos farmor. Men jag ska bättra mig (lycka till och spark i rumpan). Ikväll ska jag och syster+kompis åka till halmstad. Det blir mysigt. Om 11 (5. Vet aldrig om man ska ändra dethär. Stort problem.) minuter ska jag vara färdig att gå ut i bilen och jag sitter för tillfället och äter tårta. Men när var jag senast i tid? Klapp kram & kyss.
Åh jag blir aldrig i tid denna gången heller. Bajs.


10e


Jennie tyckte det kändes bra att ta kort med lärarna. Traditionellt.

Sanna söt!

Sura (fast glada egentligen). Ikväll ska jag leka med nån vän och fira sommarlov. Nu blir livet lätt!

hej gänget

Ikväll tog min bror studenten. Mäktigt! Festligt blev det trots vädret. En tjock släkt (eller en minisläkt) och några tillskott från omvärlden kom för att fira. Jag utser mig själv härmed till kvällens fotograf. Att jag stod ut är värt applåder och åter applåder. Helt och hållet stod jag kanske inte ut men fy så tråkigt det är att ta kort på en familje-inomhus-tillställning. Verkligen grymt sjukt tråkigt. Grattis iallafall bruschan love youuu. För min bror läser ju verkligen min blogg. Jag orkar verkligen inte skriva något mer roligt som intresserar någon. Låt säga att jag återkommer imon!!!! Då är det skolavslutning som gäller för oss lite yngre, lite underligt. Men mest bara grymt jäkla skönt.

fint fint


Igår befann jag mig i Smålans huvudstad. Det vankades bal! Oscar och hans tjej (bal-kompis-tjej) ovan. Jag har visst stått jämte Tedenby och tagit kort på Adam Almquist också, bara så att alla vet. Imon tar Andreas studenten! Gissa 3 gånger vad jag måste göra nu?

PS i love you

2 dagar kvar till sommarlov känns helt okej. Även lite sorgligt faktiskt. Jag kommer inte sakna matteprov och tidiga idrottslektioner, det är inte det jag menar men iallafall. Här skymtar vi min nya jacka hejhej!
PS. Owl city är bra. DS. PS2. Puss. DS2.

sopa

Hey! Min skoldag har förmodligen varit mit livs slappaste. Jag har spelat kort, solat och plockat lite skräp. Vaktmästarparo kallas det för. Efter vaktmästarpraodagen har jag och några kompisar varit med på såpabandyturnering mot killar med magrutor och klumpiga tjejer (skojar bara ni var inte klumpiga). ASKUL FAKTISKT! PROVA!!
Vi vann. Åtminstonde nästan. Vi var ju glada iallafall!

RSS 2.0