KUL MED LITE SIMS?

ÄR GALEN. SVETTAS. HAR LETAT EFTER MINA MILJONER SIMSSPEL HELA KVÄLLEN. FÖR DET FÖRSTA HITTAR JAG BARA TILLÄGGSSPELEN, DVS, DET GÅR INTE ATT INSTALLERA DÅ TROR JAG(HAR INTE SPELAT PÅ EN EVIGHET). TÄNKTE IALLAFALL GE DET ETT FÖRSÖK. DÅ ÄR ENDAST MALINS DATA HEMMA. DEN ANDRA LÄMNADE NÅGOT PUCKO KVAR I HALMSTAD. MALINS DATA= INGET HÅL ATT STOPPA IN SKIVA I?????????
IMON SKA JAG TILL SJUKGYMNASTEN OCH HAN KOMMER BARA SÄGA VILA LITE TILL SOM VANLIGT. KUL. KUL. KUL. GODNATT.

kuckeliku

Hej bloggheeeen. Ikväll är jag cepe glad! At di moment även ganska sömnig. Imon beger jag mig till götet med kompisar på fotbollscup. Får inte spela någon fotboll på grund av mitt retarda, uppfuckade ben men, jag är ju ganska van nu. SKA KOMMA MED ETT HEJDUNDRANDE HUMÖR IALLAFALL!! Det blir nemas problemas. Lär ju bli toppen att steka runt i götet.
Normal????neeee. Funderar på om jag kollar i kors här bara för att det är så fasligt roligt, om jag alltid kollar i kors eller om jag råkar ha kameran lite för nära fejset för att det ska se normalt ut när jag tittar straight into the kameralins. Gissar på alternativ tre faktiskt. Dethär ser långt ifrån ut som ett skojkorstittande, mest RE-TARD. Ska ta en tupplur på några timmar innan mitt packande börjar. Hur ska dethär gååÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!

<3


RSS 2.0