gilla staden

Hola guapas! Klockan är natten och jag befinner mig minilägenheten i götet på en luftmadrass, tillsammans med Malin (mamma tog sängen), som i förrgårnatt svek oss och lät oss sova i en grop på golvet på varandra ungefär. Med några specialtejpbitar och lite lim är detta dock inte längre något problem. Just nu har vi inga större problem. Eller okej. Mitt konto är tomt ungefär. Det känns så. Fast det gör inte så mycket. Ett annat problem, det är kallt ute. Jättekallt. Inga större problem kanske. Utöver detta är allt skitbra och asbra och problemfritt. Jag längtar till sommaren(ses inte som ett problem), och köper bikini, solhatt och shorts. Fast det hjälper nog inte. Det går nog inte snabbare. Men jag får iallafall en försmak, det känns bra.
Vilken otroligt smickrande bild! Med den säger jag tack för mig och sluter ögonen

HI GullEGriS

Ska spendera resten av lovet i Göteborg. Med mammsen och mallan. Gå på stan, fika, gå på stan, fika igen. Hoppas på att solen ska skina. Tänker vägra min 3 dm tjocka vinterjacka. Kommer förmodligen bli medtvingad på trista upptäcktspromenader som egentligen är meningslösa också. Vad mer ska vi göra tross? Ingen aning faktiskt. Det blir nog mest staden och meningslösa promenader. Nu ska jag packa det sista. JAG HATAR ATT PACKA. Kan inte vara klar med packningen innan avfärdsminuten. Det går absolut inte. Nu åker vi om en timme. Undra vad jag ska glömma denna gången.
Mina nya convöööös på fötterna. Förresten, tydligen, så ska vi åka buss till mallan. BUSS? SÅ LÅNGT? Tydligen ja. Tydligen tydligen tydligen, fult ord. Hoppas det är en fin lyxlångfärdsbuss. Förmodligen inte, förmodligen en exakt lika tjutande och guppande buss som innebandybussen men vad gör det om 100 år? Ses i Götet!

zzzzho

Spååååååttlåv! Glad tjej! Jättepigg! Inleder med en kväll på stadens coolaste uteställe (hehehehe). Stadens coolaste uteställe är även känt som metz. En bild med en glittertröja passar toppen också.
HEJHEJHEJ. Ha en toppen i knoppen dag allesammans. Massor med pussar och kjamar.

eller

Goddag. Jag är trött. Funderar på om jag har järnbrist (nej jag äter broccoli ibland). Eller borrelia (stor chans mitt i vintern). Eller HIV (förmodligen inte). Eller cancer (förhoppningsvis inte). Eller är djupt deprimerad (nä). Eller har körtelfeber, nej. Förmodligen beror det på ingenting, eller att jag behöver sova lite mer, något lite mer vardagligt. Jag vill sova, fast det hinner jag inte. Inte nu iallafall. Eller kanske. Eller måste jag göra läxor? Nej. Sova är viktigare.
Här var det sommar och gladpigg tjej.

RSS 2.0